Leveranstid

Alla våra lagervaror levererar vi – inom 4-5 vardagar, beställer du beställningsvara sortiment så tar det – mellan 7-14 dagar.

Vi erbjuder express leverans på vårt lagersortiment om det är fysiskt möjligt och att speditören accepterar express leverans till er ort. Leverans sker med det fraktbolag som har bäst logistik på er destination.

Leverans

Leverans sker vardagar dagtid om inget annat överenskommits. Om ni av någon anledning inte är anträffbar p.g.a. felaktigt angivit telefonnummer eller av någon annan anledning så förbehåller vi oss rätten att debitera er reala returfraktkostnader samt hanteringsavgifter som påförs oss av fraktbolaget. Det är också kundens skyldighet att söka kontakt med fraktbolaget på den 2:a dagen efter ni fått aviserings om utleverans via e-post från oss.

Er försändelse får ligga max 5 dagar hos fraktbolaget, därefter debiteras lagerhyra om 600 kr/pall/dygn. Räknas ifrån fraktbolagets första kontaktförsök. Bor ni i lägenhet så levereras beställning fram till porten/trottoaren med förutsättning att det är möjligt och lagligt för transportbolaget att göra så, annars så levereras Er beställning till närmsta möjliga avlastningsställe. Sker leverans till hus/fastighet så skall vägen vara i sådant skicka att lastbilen kan vända samt lasta av med bakgavellift, detta förutsätter att underlaget inte är grus, sten eller annat löst eller ojämnt underlag var man inte kan framföra en handtruck. Detta är köparens ansvar undersöka förutsättningarna för leverans med tunglastbil och tungt gods med handtruck samt att informera om detta i förtid.

Kontakta oss för information om lastbil med lyftkran, denna service extra debiteras efter överenskommelse. Ni kan också kontakta oss för offert för bärhjälp eller expressförsändelse.