Hur drabbas Er leverans av coronavirus?

I dagsläget så drabbas inte våra leveranser mer än att det kan tillkomma förseningar vid gränskontroller. Lastbilstransporter levererar idag med 100% kapacitet från våra leverantörer runt om i Europa.

Våra leverantörer/tillverkare arbetar med full kapacitet idag och vi har daglig kontakt med dom för att säkerställa kapacitet och lager, uppstår några ändringar så informeras ni och har möjlighet att avbeställa.

Ni kan alltid nå oss via chatten eller via e-mail  formulär vilket vi under dessa omständigheter kommer att bemanna lite extra. Vi informerar fortlöpande om eventuella förseningar via email.

Köp

Som kund så ingår ni i ett avtal med Kakellager24, för att ingå avtal med Kakellager24 så måste ni vara fyllda 18 år och därmed myndiga.

Om beställd vara är slutsåld eller av annan anledning inte finns på lager så informeras ni per e-post om nytt leveransdatum. Önskar ni annullera ordern så meddela oss inom 2 dagar efter ni fått orderbekräftelsen. Kakellager24 förbehåller sig rätten att neka ett köp. Bedrägeri eller försök till bedrägeri polisanmäls oavsett belopp.

Betalning

Kakellager24 använder Klarna betaltjänst för säker betalning, vilket innebär att ni kan handla först och betala senare. Klarna accepterar både kortbetalningar, faktura samt att man delar upp sina betalningar, mer info hittar ni hos klarna.se.

Kortbetalning: vår betalleverantörer uppfyller kraven för PCI DSS och inga kortnummer sparas eller kommer i kontakt med webbutiken.

Förskottsinbetalning till Bankgiro: du kan välja att förskottsbetala din order via Bankgiro. Då gör du en normal bankbetalning till Kakellager24 och vi ser pengarna efter 1 bankdag normalt. Kontakta kundtjänst. Vi har idag ingen möjlighet till Swish eller kontantbetalning.

Kakellager24 är skyddad med SSL till din webbläsare, och kommunikationen mellan dig och oss är krypterad.

                          

Leveranstid

Alla våra lagervaror levererar vi – inom 4-5 vardagar, beställer du beställningsvara sortiment så tar det – mellan 7-14 dagar.

Vi erbjuder express leverans på vårt lagersortiment om det är fysiskt möjligt och att speditören accepterar express leverans till er ort. Leverans sker med det fraktbolag som har bäst logistik på er destination.

Leverans

Leverans sker vardagar dagtid om inget annat överenskommits. Om ni av någon anledning inte är anträffbar p.g.a. felaktigt angivit telefonnummer eller av någon annan anledning så förbehåller vi oss rätten att debitera er reala returfraktkostnader samt hanteringsavgifter som påförs oss av fraktbolaget. Det är också kundens skyldighet att söka kontakt med fraktbolaget på den 2:a dagen efter ni fått aviserings om utleverans via e-post från oss.

Er försändelse får ligga max 5 dagar hos fraktbolaget, därefter debiteras lagerhyra om 600 kr/pall/dygn. Räknas ifrån fraktbolagets första kontaktförsök. Bor ni i lägenhet så levereras beställning fram till porten/trottoaren med förutsättning att det är möjligt och lagligt för transportbolaget att göra så, annars så levereras Er beställning till närmsta möjliga avlastningsställe. Sker leverans till hus/fastighet så skall vägen vara i sådant skicka att lastbilen kan vända samt lasta av med bakgavellift, detta förutsätter att underlaget inte är grus, sten eller annat löst eller ojämnt underlag var man inte kan framföra en handtruck. Detta är köparens ansvar undersöka förutsättningarna för leverans med tunglastbil och tungt gods med handtruck samt att informera om detta i förtid.

Kontakta oss för information om lastbil med lyftkran, denna service extra debiteras efter överenskommelse. Ni kan också kontakta oss för offert för bärhjälp eller expressförsändelse.

Ångerrätt

Ni har 14 dagars ångerrätt .

Vi accepterar inte returer av specialbeställda varor, detta inkluderar produkter som är beställningsvaror.  Önskar ni utnyttja Er ångerrätt så anmäl detta via vårt online formulär innan ni skickar er beställning i retur. Invänta bekräftelse ifrån Kakellager24.

Vid ångerrätt så e-postar vi Er pris på returfrakten, vid acceptans av detta så skickar vi ut frakthandlingar till er via e-post. Vi debiterar inte för hanteringskostnader eller emballage.

Packa er order väl, använd den pallen ni fått vid utgående leverans eller motsvarande, inskaffa nödvändigt packmaterial för att säkerställa att er beställning anländer till vårt lager oskadad. Bifoga även Er orderbekräftelse i returförsändelsen så vi kan identifiera er order. Beställningar som ankommer i retur till vårt lager få ha max en obruten förpackning, samtliga produkter inkl. övriga förpackningar skall vara i oskadat skick. När er retur kommit till vårt lager så kommer alla produkter att inspekteras och vid godkännande så återbetalas köpeskillingen, minus eventuellt skadat gods. 

Fraktkostnad

Fraktkostnaden är 395 kr till hela Sverige, undantag är öar och andra destinationer som inte har reguljär transport av tungt gods. Leverans sker till hemadress.

Vid beställningar av ”slim slabs” eller ”storfomatsplattor” så tillkommer extra fraktkostnader, detta offereras individuellt. Avser plattor/slabs större än 100/120/150/180/240/300 cm vilka kräver specialtransport och lyftkranar

Kakellager24 debiterar inga expeditionsavgifter.

Skadat gods / beställning

När ni mottager er vara så har ni en skyldighet att inspektera varan/pallen, om ni upptäcker en skada så är det av vikt att ni dokumenterar skadan med innan ni packar upp pallen dokumentera mobilkamera. Be chauffören att notera skadan på frakthandlingarna som ni skriver på. Kontakta oss samma dag som ni mottager er vara.

Är det en dold skada, dvs en skada som ni upptäcker vid uppackning så måste ni kontakta oss inom 7 arbetsdagar, därefter så kan vi inte behandla ert ärende, därav är det av vikt att man inspekterar sin vara direkt.

Reklamation accepteras inte efter att plattorna installerade, där av har kunden/plattsättaren skyldighet att inspektera plattorna innan de installeras så det är rätt vara. 

Övrigt

Har ni frågor så kan ni alltid kontakta oss på Kakellager24, ni kan kontakta oss via formulär längst ner på denna sida via chatt eller via telefon.